Luni - Vineri : 09:00 - 17:00
office@teekconstruct.ro
0740-179.593
0363-100.002
0363-100.003

Povestea noastra

        about-icon-1       about-icon-2      about-icon-3

Echipa Teekconstruct este formata din evaluatori autorizati cu vasta experienta. Acoperim toate specializarile in domeniul evaluarii, respectiv evaluarea proprietatilor imobiliare, a bunurilor mobile si a intreprinderilor/afacerilor. Toti membrii echipei sunt preocupati de pregatirea profesionala continua, de cunoasterea ultimelor cerinte ale Standardelor de Evaluare si a celor de raportare financiara (IFRS).

Viziune

Conceptul care sta la baza filosofiei noastre de afaceri este acela de a crea valoare pentru clienti , angajatii si partenerii nostri pe principii etice.

Misiune

Participarea activa a consultantilor nostri pentru asigurarea unui serviciu de calitate, cu respectarea standardelor profesionale de best-pactice, a Standardelor de Evaluare NEVAR, a Standardelor Internationale de Evaluare si a reglementarilor specifice nationale.

Valori

Oamenii nostri sunt puterea noastra. Credem in puterea echipei si in valorile create lucrand impreuna.

Evaluarea proprietatilor imobiliare

Evaluarea bunurilor mobile

Evaluarea intreprinderilor

Evaluarea activelor necorporale

Porprietati imobiliare

Terenuri libere de constructii, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale, fond forestier, depozite minerale, recolte, resurse naturale atasate terenului.

Bunuri imobiliare

Autoturisme, autovehicule utilitare, instalatii tehnologice, linii de fabricatie, masini, utilaje, echipamente, stocuri, obiecte de inventar, mobilier, scule si unelte, aparate de masura si control, tehnica de calcul.

Intreprinderi


Societati comerciale, hoteluri, restaurante, statii de benzina, cazinouri, teatre si cinematografe.

Active necorporale

Licente, brevete de inventii, modele si desene industriale, marci, website-uri, retele de distributie.

Parteneri